Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Poate pierderea rapida in greutate sa lucreze Serios?

Poate pierderea rapida in greutate sa lucreze Serios?

     Pierderea rapida in greutate este promis de diete tot timpul. "Pierde 10 kilograme peste noapte", anunţurile vor striga. Cei mai mulţi oameni ştiu, în partea din spate a mintii lor că pierderea rapida in greutate este fie sanatoasa sau nu este o rezolvare pe termen scurt.

     Cea mai rapida pierdere în greutate este doar apa. Organismul tau se va spăla cu apă din sistemul dvs. şi scara va arăta o pierdere rapida in greutate de la 3 la 10 kilograme. Pierderea rapida in greutate este, totuşi, de scurtă durată. Cind o sa bei orice lichide corpul tau va deţine apă şi pierderea rapida in greutate va dispărea.

     Succesul intr-un timp scurt de pierdere rapida in greutate intr-o dieta low carb este, de asemenea, o pierdere a apei. Cei care tin dieta sunt încântaţi atunci când vor vedea pierderea rapida in greutate cu toate acestea, acest entuziasm este de scurtă durată. Odată ce carbohidratii sunt introduse înapoi în dieta lor, boom-ul, se duce din pierderea rapida in greutate.

     În loc de a avea succes în toate cererile rapide de pierdere in greutate, de ce nu încercaţi pentru pierderea in greutate, comune de simţ, de a utiliza alimentele pentru a vă ajuta să obţineţi succesul pe termen lung. Nu veţi vedea o pierdere rapida in greutate, urmând aceste sfaturi, dar veti vedea unele schimbari foarte mari pe termen lung în corpul dumneavoastră.

     Putin video



                                                                                          


1.) În cazul în care vrei sa maninci un desert, împarte-l mai bine cu un prieten.

2.) Incepe masa cu supă şi o salată. Dacă folosesti alimentele sănătoase în primul rând, atunci poti mânca mai puţin si intrările de calorii vor fi mai mari.

3.) Cere imediat o cutie pentru a pune jumatate din masa ta în ea. Nu numai ca vei reduce caloriile, dar ai acum o masa intreaga suplimentara pentru mai târziu.

4.) Cere sos fara grasimi si fara ulei pe partea de salata. Aveţi posibilitatea de a controla apoi portia. Un pansament caloric ridicat, se pot adăuga 200-400 de calorii suplimentare la salata pentru sănătatea dumneavoastră.

5.) La un restaurant fast-food, comanda portii mici. Ştiaţi că un cartof Super Size franceză de la Mc Donald are 29g de grasimi si 610 calorii?

     Încă o dată, aceste sfaturi simple de restaurant nu va v-a duce la pierderea rapida in greutate, dar dacă începeti să utilizaţi aceste sfaturi pentru pierderea în greutate în fiecare zi, veţi începe să vedeţi succesul pe termen lung ce merita cu adevarat. Întotdeauna cred că pe termen lung nu trebuie sa fii păcălit de diete care promit "pierderea rapida in greutate incredibil de repede".

     Esti o mama care doreste o pierdere în greutate, cu mai puţin stres: 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu aerobic.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.