Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

5 pasi simpli pentru scaderea colesterolului

5 pasi simpli pentru scaderea colesterolului

Puteți scadea colesterolul fara medicamente, urmând niște pași de bază, care nu vor schimba doar citirile de colesterol, dar, vor, îmbunătăți sănătatea dumneavoastră astăzi și în viitor. Deci, de multe ori am folosit un medicament "baza" de prescriptie medicala si speram ca va rezolva, colesterolul ca prin farmec, indiferent ce ne doare. Adevărul este ca medicamentele prescrise pentru scaderea colesterolului fac munca. Problema este atât pe termen scurt cit și pe termen lung au efecte adverse.

Chiar mai periculoase decât efectele secundare ale medicamentelor prescrise pentru scaderea colesterolului, nu este obtinerea de colesterol sub control. De-a lungul timpului, nivelul ridicat de colesterol poate duce la numeroase conditii de inima si artere, nu în ultimul rând ateroscleroza (rigidizarea arterelor), accident
vascular cerebral sau de cord.

Aici sunt 5 pasi pe care le puteti lua astăzi pentru scăderea colesterolului dumneavoastră, fără medicamente "baza" de prescriptie medicala.

Mănâncă fara grasimi.

Poate suna simplu, dar dieta are un impact semnificativ asupra scăderea colesterolului, care ar trebui să fie
factorul numarul unu te uiți puțin în a determina dacă nivelul colesterolului ridicat este ereditară sau o chestiune de alegeri dietetice. O dieta saraca in colesterol grasimi este primul pas spre reducerea nivelului de colesterol.


Exercitarea.

Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare este un pas spre inversarea efectelor de colesterol ridicat. Nu face colesterolul direct mai mic, dar va consolida sistemul circulator inima și întregul corp.

Renunțe la fumat.

Dacă fumați, obturarea arterelor din cauza colesterolului ridicat este accelerat. Atunci când se blocheaza fluxul de sange la inima, muschi trebuie sa lucreze mai greu pentru a obține oxigen. Acest lucru poate duce la un atac de cord. În cazul în care arterele sint complet blocate din cauza nivelului ridicat de colesterol, atunci se poate produce un accident vascular cerebral.

Relaxați-vă.

Stresul cronic poate afecta nivelul colesterolului. Dacă sunteți în mod constant stresat si faceti o dieta  pentru un colesterol scăzut, este posibil să nu vedeti nici o îmbunătățire în scaderea de colesterol până când veți învăța pentru a diminua stresul.

Discutați cu medicul dumneavoastră.

Nu toți medicii sunt rapizi pentru a prescrie medicamente. De fapt, medicii mai luminați vă vor ajuta să
formati un plan de dieta si exercitiu, care este potrivit pentru dumneavoastră spre reducerea nivelului de colesterol. Este întotdeauna important să vă adresați medicului dumneavoastră si intrebati-l dacă decizia ta de a urma o dieta specifică sau plan de exercițiu este potrivit pentru tine. În plus, nu încercați să luați medicamente înainte de a va consulta cu medicul dumneavoastră. Puteți reduce nivelul colesterolului cu dieta și exercițiul fizic, și sub îngrijirea medicului dumneavoastră.
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.