Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Vergeturi: faptele!

Vergeturi: faptele!

     Vergeturile sunt dungi violacee si cicatricile care apar în mod normal, pe fese, solduri, abdomen, piept, şi de arme. Ele sunt un efect secundar comun de a creşte prea repede. Ele se formează atunci când derma (stratul mijlociu al pielii dumneavoastră elastic) este intins si se rupere elasticitatea in pielea ta. Cind elasticitatea se descompune, pielea încearcă să se consolideze cu colagen în pielea prea intinsa, cauzand astfel vergeturile.

     Factorii care contribuie la formarea de vergeturi sunt:

     Ereditatea - unele tipuri de piele sunt doar predispuşi genetic. Dacă mama a avut vergeturi, sunt sanse mari sa ai si tu.

     Greutate - creştere rapidă în greutate în exces aşa cum se găseşte în timpul sarcinii şi culturism sau alte pierderi in greutate de gradul excesiv.

     Tip de piele - Unele tipuri de piele sunt mai uscate decât altele care au astfel o elasticitate mai puţina, daca este bine-hidratat pielea tinde să aibă elasticitate mai mare.

     Îndepărtarea şi prevenirea a vergeturilor:

     Metode chirurgicale - Dermabraziunea, chimice coaja, şi avansarea în tratamente cu laser poate fi utilizat pentru a trata vergeturile. Ca orice chirurgie cosmetica, varsta, tipul de piele, chiar si dieta vor influenţa rezultatele.

                                                                                      

     Lotiuni si creme - progrese au fost realizate cu multe creme contra. Dacă sunteţi gravidă sau faceti culturism, sa va consultati cu medicul dumneavoastră pentru a începe un tratament preventiv pentru vergeturi.

     Dieta - menţine pielea sănătoasă hidratata dar cu  multă apă bauta. Pielea hidratata menţine pielea moale, supla, şi mai puţin susceptibila de a dezvolta vergeturile. Cofeina din cafea, ceai, suc tinde să deshidrateze pielea lăsându-vă mai vulnerabil la vergeturi. Mananca alimente care promoveaza sanatatea pielii, cum ar fi alimentele bogate în zinc, vitaminele A, C, şi D, şi alimentele bogate în proteine.

     Amintiţi-vă că nu toate vergeturile sunt create egal. Ele au o varsta si se vindeca diferit, în funcţie de tipul de piele, ereditatea, dieta, şi hidratarea. În timp, acestea vor disparea, dar cel mai bun sfat este de a menţine pielea sănătoasă, care va minimiza efectele de vergeturi cazul în care acestea ar trebui să apară.

     Fii inteligent în body-building pentru a te asigura că vei obţine succes atât mental cât şi fizic.

     Acum, permiteţi-mi să vă dau secretul meu magic, pentru a fi de succes în a pierde în greutate, câştigă musculatura, cu fitness general: coerenţa + varietate = eficienţa in rezultate tot timpul!In fiecare zi antrenament afară, amintiţi-vă, este vorba despre imaginea de ansamblu. Este vorba despre termen lung. Este vorba despre a fi eficient!

     Găsiţi un exerciţiu de rutină pe care stiti că, sunteţi pe ceva!

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu fitness.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.