Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Top 10 Beneficii pentru puterea de formare pentru femei

Top 10 Beneficii pentru puterea de formare pentru femei

     "Femeile sunt în cele din urmă încălzirea ohilor nostri, şi acesta este un lucru frumos!" Este adevărat că femeile sunt, recunosc, puterea de formare ca un jucator important in lupta impotriva de pierderea de grăsime. Aici sunt cele mai importante 10 beneficii pe care femeile primesc de la puterea de formare:

1) Creşterea Ratei metabolice, cresterea masei musculare cresterea metabolismului nostru natural.

2) Creşterea şi restaurarea densitatii osoase, prevenirea şi combaterea osteoporozei prin construirea de oase puternice.

3) Creşterea musculaturii - fiecare kilogram de masa musculara arde 35-50 de calorii pe zi.

4) Prevenirea Leziunilor - o fundaţie solidă intareste oasele noastre, ligamentele, tendoanele şi...

5) Îmbunătăţirea Soldului - muşchii picioarelor şi ajuta la stabilizare.

6) Reducerea riscului de boala coronariana, puterea de formare poate reduce tensiunea arteriala si nivelul colesterolului.

7) Reabilitarea SIDA şi de recuperare, cel mai bun mod de a consolida şi de a recupera de la un prejudiciu este de a construi încet puterea în jurul valorii in zonele de posibile raniri.

8) Performanţă îmbunătăţită în Sport, exerciţii fizice şi de viaţă în general, urcatul scarilor, pentru cele care transportă copii, mersul pe jos sau cu partenerul tau devine mai placuta.

9) Ajungi sa ai muschi puternici, foarte uşor de a construi un corp puternic. Puterea de formare şi de fitness poate ajuta la mentinerea organelor de imbatranire, într-o bine-stare de lucru placut.

10) Te simti mai bine si arati mai bine, puterea de formare reduce tesutul adipos din organism în ansamblu, tonuri de muşchii il construieşti cu încredere.

                                                                                  
     Aceste top 10 beneficii pentru toţi vin gratuit, atunci când începi o buna rutina de 'puterea de formare". Sfatuiti-va cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice program de fitness nou.

     Acum, permiteţi-mi să vă dau secretul meu magic, pentru a fi de succes în a pierde în greutate, câştigă musculatura, cu fitness general: coerenţa + varietate = eficienţa in rezultate tot timpul! In fiecare zi antrenament afară, amintiţi-vă, este vorba despre imaginea de ansamblu. Este vorba despre termen lung. Este vorba despre a fi eficient!

     Găsiţi un exerciţiu de rutină pe care stiti că, sunteţi pe ceva!

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu fitness.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.