Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Skateboarding - Unul din sporturile cele mai incitante şi calificate

Skateboarding - Unul din sporturile cele mai incitante şi calificate

     Dacă sunteţi în căutarea pentru a obţine un sport de bord de ce nu încercaţi skateboarding? Lasă-mă să ghicesc pentru tine şi prietenii tăi mergi la sfârşit de săptămână pentru a cauta ceva de facut, dar te-ai plictisit rigid. Ei bine, eu vă pot garanta skateboardingul care este un sport la care nu veţi fi niciodată în măsură să renunţati o dată ce intrati in el. Este un sport de bord, care poate avea o curbă de învăţare abruptă, în funcţie de persoana, dar majoritatea oamenilor pot stapani destul de mult elementele de bază în termen de câteva luni.

 Poate iti face chef acest video:



     Skateboarding - s-a dezvoltat destul de putin în ultimii ani. De zeci de ani, atunci când a fost skateboardingul în fază incipientă, a fost văzut ca o activitate desfăşurată de către tineri, copii, în principal rebeli. În aceşti ani mai devreme skateri au fost perceputi ca paria care au mers în jurul valorii de a vandaliza proprietatea altor persoane. Aceasta este ce înţelegem in aceste zile, dar are încă un drum lung de parcurs înainte ca oamenii sa înţeleaga pe deplin de calificarea şi de dăruirea, ce merge în acest sport.

     Elementele de bază ale skateboardingului, cum ar fi împingându-te de-a lungul străzii sunt uşor de învăţat, dar odată ce ajungi la trucuri şi manevre, cum ar fi trucul cel mai de bază, Ollie, este nevoie de o practica destul de mare ca sa devii maestru. Ai nevoie de a învăţa ca Ollie este o miscare fundamentala, care este combinata în majoritatea de cazuri cu trucuri în cazul în care trebuie sa părăseşti bordul in favoarea solului.
Ollie este ceea ce ar putea fi considerat un "salt", în cazul în care skateboardul şi călăreţul lasă sa iasa placa de sub picioarele lor. Pentru a stăpâni într-adevăr această mişcare de bază, se poat lua lectii patinaj natural
până la un an pentru a obţine cu adevărat ceva experienta.

     Când veti învăţa să skateboardati, un echipament de protecţie pentru a va asigura siguranţa dumneavoastră pentru ca vă puteţi aştepta să luaţi mai multe căderi atunci când incercati pentru prima data. O cască decenta, unele cotiere si genunchiere va vor oferi siguranta de care aveti nevoie şi va da puţină încredere în plus ştiind că nu veti fi prea rănit atunci când cadeti. Poti cumpara acest echipament de protectie destul de ieftin la cele mai multe magazine de skate şi chiar unele magazine de uz general.

      Este un sport care are o multime de dăruire, şi se bazează pe practică. Dacă în primele ore aveţi talent o sa o practicati ani de zile de acum incolo.Deci, du-te acolo in parc şi obţine practica, te va tine la curent ocupat de mai mulţi ani de acum încolo.
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.