Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Masaj sport - Introducere

Masaj sport - Introducere

     Multi terapeuti oferă Sport Masaj pe teritoriul lor "Masaj Meniu ", dar putini inteleg de ce Masaj sport este vorba. Atunci când un client vine solicitind un masaj Sport, unii Terapeutii doar reacţionează prin a merge în adâncime. Sport Masaj este mult mai mult.

     În timp ce Masaj Sport are câteva obiective în comun cu alte forme de terapie de masaj, de obicei, în experienţa masajului convenţional, este să se urmărească restabilirea normală a funcţiilor atunci când cineva este rănit. Dar în sport nu există nici o "Normală" şi sportivi sunt mereu în căutarea de a îmbunătăţi şi a obţine un avantaj competitiv. Cei mai multi sportivi au scopul de a ajunge la un nivelul de performanţă care altfel nu il pot atinge.

Asa se face cu un pic de video:


      Un terapeut de masaj Sport are un mare potenţial de a asista ca un atlet sa devena mai bun, mai degrabă decât sa ramina pur şi simplu normal. În străduinta sa să fie mai bine, sportivul încearcă
sistematic creşterea nivelului de pregătire şi, prin urmare, supune organismul la o utilizare excesivă treptată şi controlată. Acest exces poate crea dezechilibre şi de multe ori probleme în ţesuturile moi, care dacă sunt ignorate pot deveni cronice. În mod evident acest lucru poate împiedica performanţa sportivului şi / sau
rata de îmbunătăţire. Masaj sport poate deveni o cheie ingredient în succesul unui atlet şi acesta este motivul pentru top concurenţii sa includă, ca parte integrantă a lor regim de formare.

     Deci, ce este de masaj de sport? McGillicuddy defineşte Sport Masaj ca "aplicarea specifică a tehnicilor de masaj, protocoale de hidroterapie, gama de mişcare / flexibilitate principiile de protocol şi de forţă de formare utilizat pentru atingerea unui obiectiv specific atunci când se tratează sportivi ". El consideră că există trei principii care sunt vitale pentru a înţelege ce tip de masaj sportiv să se aplice unui atlet la un moment dat. Aceste principii sunt:

- Perioada
- Tehnica
- Intenţia

      Calendarul de masaj Sport este legat de momentul cind masajul este aplicat, este pre-eveniment sau post-eveniment, în timpul unei perioade de întreţinere sau, eventual, post-prejudiciu atunci când reabilitarea este necesara. Tehnica se referă la ceea ce masaj / întindere / consolidarea metodelor de terapeuţi sunt
folosite pentru a încerca să realizeze intenţia, dorita in rezultat.

      Intenţia de pre-eveniment de masaj este de a incalzi muschii şi pentru a obţine sânge care curge prin muschi.Tehnicile utilizate sunt, în general, petrissage, vibraţii, percuţie, de compresie, largirea musculaturii pentru prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, etc Cu post-eveniment de masaj, intenţia este de a asista în procesul de recuperare prin creşterea venoase şi limfatice a circulaţiei singelui pentru a ajuta la eliminarea produselor metabolice şi scăzând astfel febra musculara, astfel ca sportivul poate reveni la forma completă cit mai repede. O tehnica de masaj ar include effleurage, compresie, petrissage, mişcări uşoare şi stretchingul. Intenţia de întreţinere masaj este de a menţine muschii sportivilor şi a ţesutului în condiţii optime şi, în general, este programată la o regulata frecvenţă (fie ea săptămânal sau la două săptămâni), strânsa cu
programul de instruire a atletului.

      Astfel, Masaj sport nu este despre a merge foarte adânc şi nici nu este O tehnică de învăţare. Cerinţa pentru terapeut este de a aplica un tratament adecvat de la caz la ca in timp, care ia educaţie, calificare şi experienţă.

      Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

      Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..

   
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.