Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Dieta de ce să nu fie de lucru!

Dieta de ce să nu fie de lucru!

     O mamă de vârstă mijlocie, cu o fiica de sase ani, a renuntat la dulciuri pentru câteva săptămâni. Ea a devent, de asemenea, o obsedata de controlul portiilor. Cu toate acestea, ea nu şi-a pierdut nici maar o jumătate de kilogram din greutate. Întrebarea este, "de ce?"

     Aceasta este o dilemă, care afectează persoanele care tin diete. Oamenii cred că acestea sunt măsurile necesare pentru a pierde in greutate, dar nimic nu pare sa se intample. În esenţă, ei sunt prinsi într-un şanţ dieta şi nu ştiu cum să se elibereze. Ca urmare, ei devin frustrati, intra in depresie si se pot angaja apoi sa mananca mai mult.

      Poate te ajuta si acest video:



     Una dintre problemele cu diete este că acestea sunt de multe ori standardizate. Ca urmare, acestea nu iau în considerare fiziologia dumneavoastră individuală şi metabolismul. Ele oferă o abordare cookie-cutter la pierderea in greutate-o abordare care nu poate funcţiona în cazul dumneavoastră individual. Ca urmare, un număr tot mai mare de oameni sunt de cotitură pentru dieteticieni pentru a formula o strategie de pierdere în greutate şi personala pentru ei. Acest proces se poate face mai uşor prin intermediul internetului, în cazul în care aveţi posibilitatea să corespondati cu un dietetician în orice moment din zi sau din noapte prin e-mail. Nutritionistul poate acţiona, de asemenea, ca antrenor personal, ajutându-vă prin rezolvarea dilemei dumneavoastră.

     Un alt motiv pentru care s-ar putea sa renunti la dieta ta, este din cauza lipsei de sprijin. Puteţi avea membrii in familie care pot manca orice doresc şi aparent nu pun o jumătate de kilogram in plus pe ei. Ca urmare, acestea pot umple frigiderul cu alimente, ceea ce duce la ispită. De asemenea, poate simti ca nu ai pe nimeni,în scopul de a discuta despre problemele tale de greutate. Pentru a rezolva această problemă, multe persoane uita de psihoterapeuţi lor pentru a ai ajuta, legata de aceasta problema. Acest lucru poate fi
deosebit de important în cazul în care o persoană a apelat la purjare într-un efort de a combate problemele de greutate. Bulimia este o boală gravă care trebuie să fie tratata în scopul de a asigura buna sanatate a pacientului. Din fericire, există o serie de programe de tratament în întreaga lume, în special concentrându-se pe bulimie.

     Un alt motiv pentru eşecul dietei este ascuns de calorii. Aţi putea fi, literalmente consumatoare de calorii şi nu realizati aceasta. De exemplu, frappucinos care sunt atât de populare astăzi sunt încărcate cu calorii, cam 600 într-o singura portie! Aţi putea fi, de asemenea, consumatoare de sucuri dulci-o altă sursă de calorii suplimentare. Prin luarea de câţiva paşi simpli, cum ar fi eliminarea de băuturi exotice, de cafea din dieta dumneavoastră şi înlocuind lapte degresat in locul laptelui integral, aţi putea fi capabili de a elimina caloriile
ascunse care nu va lasa sa a veti succes in dieta.

     Lipsa de coerenţă poate fi, de asemenea, o dieta-criminal. S-ar putea merge pe o dieta pentru un timp, apoi renuntati înainte de a fi făcut vre-un progres măsurabil. Este firesc sa vrei sa vezi rezultate rapide. Problema este că pierderea în greutate sanatoasa presupune pierderea doar de putine kilograme pe saptamana. Asta înseamnă că veţi rămâne pe dieta luni de zile înainte de a vedea o pierdere in greutate semnificativa. Descurajarea? Ea poate fi, dar dacă vă păstraţi o atitudine pozitivă vă puteţi atinge greutatea ideala.

     Aţi putea fi, de asemenea, cu mai mult succes în dieta dumneavoastră, dacă considerati că este o schimbare de stil de viaţă. Prin urmare, dieta devine un plan de masă pentru viaţă. Acest lucru înseamnă că trebuie să schimbati modul in care arata alimentele. Acesta este conceput a fi combustibil pentru corpul tau, si nimic mai mult. Ca urmare, nu ar trebui să apelezi la produse alimentare pentru a te face sa te simti mai bine sau pentru a iti oferi un sentiment de confort. O schimbare de stil de viaţă implică angajamentul, înseamnă că sunteţi pregătit să urmati planul pe termen lung. Dacă te simţi ca şi cum dacă nu poate fi dieta ta pentru orice
perioadă semnificativă de timp, atunci, poate este timpul să iei în considerare o dietă diferită. Scopul tău în cele din urmă nu ar trebui să fie pur şi simplu pentru a pierde in greutate, dar şi să devină sănătos. O dieta moft, nu vă va permite să ajungeti ca o piatră de hotar. Prin urmare, trebuie să alegeţi cu atenţie dieta.
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.