Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Dieta cu pastile lucrează? Suntem în siguranţă? Ce ar trebui sa folosesc?

Dieta cu pastile lucrează? Suntem în siguranţă? Ce ar trebui sa folosesc?


     Dieta cu pastile este segmentul cu cea mai rapidă creştere a industriei de
suplimente alimentare. Vânzările de pastile de dieta si suplimente conexe au fost in crestere cu 10 la 20 la suta anual, până la punctul în care anul trecut au ajuns la 2 miliarde USD. Având în vedere faptul că 60% din populatia SUA sunt supraponderali sau obezi, atunci sa nu ne fie de mirare că cei mai multi dintre noi sunt în căutarea unui mod de a scadea kilogramele in plus. Anunţurile cu dieta pilula sunt incepand de la pop-up peste tot, în special pe internet, dar înainte de a ieşi şi cumpăra ultima pilula , facti unele cercetari.

CUM FUNCŢIONEAZĂ Dieta cu pastile?

     Cele mai multe pastile de dieta contracareaza prin creşterea cheltuielilor energiei. Unul dintre ingredientele
cele mai comune (cofeina) creste metabolismul prin cresterea defalcarii de acizi graşi şi, prin urmare,reducerea poftei de mancare. Această creştere de energie şi scăderea poftei de mâncare este o combinaţie mare pentru arderea grasimilor.

Ce se ascunde ÎN aceste pastile de dieta?

     La sfârşitul anului 2003, pe baza probelor care au cauzat atacuri de cord, Efedrina a fost interzisa ca un ingredient in dieta cu pastile. Dieta cu pastile contine acum, în general, un amestec de vitamine (tiamina, riboflavina, vitamina B-6, acid folic), şi, desigur, cofeina sau orice număr de plante. Ca orice supliment, plante, sau medicamente, cel mai bun sfat este de a citi eticheta.



                                                                                
SUNT SIGURE Dietele cu pastile?

     Efectele adverse la dieta cu pastile poate varia de la ameţeli, greaţă, urinare frecventă, severe - dureri în piept, atac de cord, ficat şi rinichi, accident vascular cerebral, convulsii, si chiar moarte. După câteva luni, corpul tau dezvolta o toleranta pentru efectele la pastilele pentru dieta si atunci sunt menite a fi luate pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Aceste pastile pot fi sigure în cazul în care nu sunt abuzate.

     Cu o combinaţie de o dieta sanatoasa, exercitii fizice regulate si o dieta, pilula poate da ghiont in plus pentru a pierde cateva kilograme in plus. Nu va asteaptati sa pierdeti din greutate doar cu o dieta de pilule.

     Cercetati, puneti întrebări, citiţi etichetele şi aflati ce dieta cu pilule este potrivita pentru Dvs..


Motto:


 - Descoperiţi Rapid Pierderea în Greutate.
 - Sfaturi, dieta si nutritie.
 - Tehnici şi strategii priivind spre mai bine,
 - Un sentiment minunat şi, în final ... ?

  Daca v-a placut, da-ti un like.

  Incepeti sa citit articole cu cele mai vechi.
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.