Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

De ce nu aveţi un "criminal ABS" sau un "6 Pack" muschii abdominali?

De ce nu aveţi un "criminal ABS" sau un "6 Pack" muschii abdominali?

     Intreaba orice femeie care este cea mai atractiva parte a unui organism de sex masculin şi cele mai multe, vă vor spune că este de "şase Pack Abs" ceea ce inseamna ca muschii abdominali arată frumos. ABS este considerat de mulţi ca un muschi sexy si este un simbol al unui om în formă şi sănătos. Femeile sunt atrase in mod instinctiv spre un om plin de sănătate şi de fitness, deoarece aceasta este o indicaţie că omul primitiv este suficient de puternic pentru a o proteja ea şi puii ei.

     Un clipocit "şase Pack Abs" este un astfel de indiciu. Deci, nu este de mirare că în fiecare sală de gimnastică, veţi vedea oameni de toate varstele care fac abdomene, strang din picioare şi stau "UPS" religios, în speranţa de a obţine "ABS" mult ravnit si ucigas? Din pacate, majoritatea barbatilor nu vor ajunge pentru a vedea muschii abdominali în splendoarea lor glorioasa. De ce? Urmatoarele sfaturi de fitness vă va arăta de ce.

     Nu o sa iti placa ceea ce am de gând să iti dau drept în faţă aici. Dar iti voi da oricum. Deci, aici merge. Ascultati cu atentie. Puteţi face multe catralioane de abdomene pe zi, apoi încă un milion de alte strang picioare, dar atâta timp cât există un strat de grăsime care acoperă burtica ta, nu vei vedea niciodata abdomenul, deoarece acesta este acoperit de untura de grăsime. De fapt, talia ta va deveni mai mare, deoarece se adauga muschii sub grăsimi! Deci, în loc de a avea o talie subţire şi manifestare "off musculare clipocit abdominale", vei avea o talie mai mare şi mai groasa. Acum, obţine acest drept. Nu există nici un lucru, pentru reducerea la faţa locului! Odata ce grasimile sunt stinse, de 6 pack ABS vei vedea cum arăta.
Aceasta este doar un simplu mod pentru a afişa muschii abdominali. Pierde din grăsime! Asta e tot.



                                                                                   
     Lasa reclamele TV pe timp de noapte sau revistele care vă spun că puteţi avea bine definite ABS prin utilizarea acestui obiect gadget sau Gizmo electronice. Chiar crezi că este într-adevăr atât de simplu? Dacă este aşa, atunci toată lumea va avea ca clipocit washboard şase ABS de ambalaj, în cel mai scurt timp. Atunci de ce nu este asa? Pentru că nu funcţionează în acest fel. Pentru a pierde grăsime în mod eficient şi permanent pentru muschii abdominali trebuie să includă un uşor deficit de dieta restrictiva de calorii, antrenamente cardio frecvente şi puterea de formare cu greutăţi de a construi musculatura, astfel încât pentru a creşte metabolismul dvs., în scopul de a pierde în greutate şi a arde grasimi in mod natural. A construi muschi pentru a arde grasimi permanent, pentru ca muschii folosesc mai multe calorii din mancare pentru energie. Ridicarea de greutati va oferi, de asemenea, un corp bine tonifiat şi de a ajuta muschii abdominali pentru a arăta frumosi. Uita despre orice moft diete sau pastile de slabit popping. Acestea pot funcţiona iniţial, dar pe termen lung, acestea sunt obligate să nu aibe nici un efect.

     Deci, dacă vrei să construieşti un muschi atractiv şi de dorit abdominale, incepe o dieta deficit caloric moderat şi pune pe pantofii de funcţionare şi, în cel mai scurt timp vă puteţi afişa cu încredere muschii abdominali cu mândrie. Tu nu vei dori niciodată să pui camasa ta din nou pe tine.

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu sport.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..

 
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.