Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Clădire corp pentru incepatori

Clădire corp pentru incepatori

     O sala de Body-building poate fi intimidant pentru un incepator. Cu condiţia de mai jos unde sunt câteva sfaturi care vă pot ajuta cum să obţineţi în body-building, si intr-un club de fitness ca sa fi  primul:

     Cereţi sfatul - Nu are nici un sens sa încerci să înveţi totul singur atunci când incepi body-building-ul. Ia ceva timp pentru a vorbi cu alţii care sunt mai experimentati, si de a invata ceea ce poţi de la ei. Atunci când se utilizează echipamente noi sau un exerciţiu nou, acesta este, de asemenea, întotdeauna o idee bună pentru a vorbi cu cineva, pentru a vă asigura că nu o sa va accidentati.



                                                                                                                                                                      

     Sleep - Când se lucrează afară pentru prima dată, este important să se asigure că trupul vostru este pregatit pentru a obtine restul de care are nevoie.

     Dieta - La fel de important ca somnul este important să va asigurati că dieta dumneavoastră este buna să ţină pasul cu antrenamentul. Acest lucru nu înseamnă doar ca mănânci mai mult, inseamna a manca mai bine. Gandeste-te la corpul tau ca un automobil. Mai mult conduci o masina, de mai mult combustibil aveţi nevoie pentru a pune în ea. Ai nevoie pentru a te asigura că se pune combustibil buna in masina ta, de asemenea, pentru a te asigura că acesta va conduce în mod consecvent şi de a efectua un program.

     Obiectivele Set - Set obiective care sunt realizabile. Din goluri retractabile stabilite doar pentru eşec. Ia-o pas cu pas la un moment dat, şi bucura-te / sărbători succesul tău tot drumul. Fie că lucrati acasa
sau doar la sala de sport de 3 zile pe săptămână, aveţi nevoie pentru a stabili obiective, altfel e usor pentru antrenament pentru a obţine o pauza cind esti ocupat.

     Vizualizati succesul - Este important sa vezi pe tine reusind înainte de a începe chiar de a lucra. Acest set este mintea câştigătoare care va duce la noi nivele în formarea dumneavoastră şi va stabili pentru tine succes!

     Fii inteligent în body-building pentru a te asigura că vei obţine succes atât mental cât şi fizic.

     Acum, permiteţi-mi să vă dau secretul meu magic, pentru a fi de succes în a pierde în greutate, câştigă musculatura, cu fitness general: coerenţa + varietate = eficienţa in rezultate tot timpul! In fiecare zi antrenament afară, amintiţi-vă, este vorba despre imaginea de ansamblu. Este vorba despre termen lung. Este vorba despre a fi eficient!

     Găsiţi un exerciţiu de rutină pe care stiti că, sunteţi pe ceva!

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu fitness.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.