Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Ce este atât de important Despre Consumer Reports Best Buy banda de alergare?

Ce este atât de important Despre Consumer Reports Best Buy banda de alergare?

     Fiecare cumpărător vrea să ştie de Consumer Reports Best Buy treadmill. Consumer Reports este probabil cea mai respectata organizaţie de testare de consumatori de produse din cauza statutului lor de independentă şi non-profit şi testarea lor de experţi. Raportul lor despre benzile de alergare de rating de consum pot fi găsite în publicarea online la ConsumerReports.org.

      Consumer Reports clasifica pe un scor general banda de alergat pentru a determina care este cea mai bună şi, de asemenea, sugerează patru treadmill Cele mai bune modele Vandute, care combină o mai bună valoare cu o calitate.

      Cele mai bune Benzi de alergare pentru tine

                                                                                 
      Cu informaţii despre produse, sfaturi de cumpărare, şi o discuţie cu privire la rezultatele de testare, Consumer Reports a evaluat banda de alergat cel mai recent în ianuarie 2005, a testat 22 de benzi de alergare de la aproximativ 16 producatori, printre care proforme, Nordic Track, Weslo, şi de imagine, toate de sănătate Pictograma şi Companii de fitness, precum şi Landice, Adevărat, Precor, Horizon, Life Fitness, Vision Fitness, Schwinn, Fitness Smooth, Fitness Keys, Trimline, Spirit, şi Nautilus.

     Consumer Reports nu rupe în jos rapoartele sale pentru banda de alergat prin gama de preţ, aşa cum este adesea cazul la clienţi de la alte organizaţii, astfel încât a lor raport este cel mai bun pentru banda de alergat. Preturile sunt la aproape 3000 de dolari, dar nu este probabil să fie cel mai bun treadmill pentru tine, dar ele sugerează inca patru preturi, în intervalul de pret $ 1300-1800. Evaluările sunt oferite pentru toate modelele testate.

     O notă de precauţie: Consumer Reports a fost dezamăgit de numărul mare de benzi care au avut probleme în acest rating, fata de ultimele din februarie 2004. Cu excepţia ca sunt scumpe modelele nu prea au garanţii trebuie să cautati o banda cu garanţie extinsă. Asta e ceva ce nu o fac multi produatori.

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu sport.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..

 
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.