Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

Care sunt cele 3 critici de rutină, Factorii de succes intr-un exerciţiu?

Care sunt cele 3 critici de rutină, Factorii de succes intr-un exerciţiu?

     "Regula de 3" Respectă prietatea '80 / 20' - şi veţi primi mai rapid un rezultat!

     La toată lumea îi place o lista simple.

     La toată lumea îi place Reguli de degetul mare.

     Şi, în măsura în care pot spune, toată lumea vrea "abs" mai striate şi cu mai multă energie.

     Deci, in mod natural, noi toţi ne asteptam pentru "cea mai buna", dieta şi "cea mai buna" rutina de formare pentru a ne aduce mai aproape de faptul de "şase-pack ... ideal", în cel mai puţin timp posibil ...

     Oh, da ... - si nu vreau sa ma gandesc prea mult, fie!

     Old Way:

     Numaram caloriile? Fuh-GED-a-arc-DIT!

     Oportie de bodyfat în fiecare săptămână? Nu se poate!

     Calcularea noul nostru, "estimat 1-rep max" pentru 27 de exerciţii diferite? PUH-leeze.

     Deci, care-i soluţia?

     Ei bine, dacă nu vă deranjează limitarea exemplului nostru, opriti-va pentru moment, cred că avem câteva lucruri care vă pot ajuta în căutarea nesfârşită pentru utilizarea mai eficientă a timpului de fitness ...

     (Care este ca, ceea ce faci aproximativ 45 de minute pe zi de 3-4 ori pe săptămână, dacă eşti norocos??) ... Este OK - Esti om! Eu fac aceste lucruri pentru o viaţă, şi eu nu petrec mai mult timp decât tine.

     Prezentarea: "Statul de 3-80/20 (Principiul)"

     Orice activitate de importanţă (ca exerciţiu), pot fi defalcate în trei, şi doar in trei factori critici de succes. Mai mult, unul dintre aceşti factori critici de succes ar trebui să reprezinte 80% din eforturile tale. Iar celelalte două, în medie, doar 10% din timp, energie, şi de efort (care este, desigur, dacă vrei, de fapt pentru a obţine ceva făcut bine).

     Stai, nu fugi de fitness (ca mine).

                                                                                  
     Şi tu ar trebui să asculti de mine când vine vorba de facut lururi, cum ar fi cele de mai sus.

     Da, am desprins Principiul lui Pareto şi Regula de 3, foarte repede si veţi vedea cum acest lucru este valabil pentru dumneavoastră in exerciţiul de rutină.

     Acum, că am circumnavigat punctul meu de cateva ori, este foarte simplu, în 3 (surpriza, surpriza) paşisimpli:

    Cele trei critice exerciţii de rutină - Factori de succes

1. Progresia consecventa: are nevoie de 80% din timp şi atenţie.
2. Intensitate suficientă: are nevoie de 15% din timp şi atenţie.
3. Evolutia inteligenta: are nevoie de 5% din timp şi atenţie.

     Simplu nu-i asa?

     Dar poate ai nevoie de unele clarificări, astfel încât aici iti spun despre ...

     Progresia consecventă si explicata:

     Există într-adevăr doar parametri de 3-4 de antrenament, care contează, chiar la mine sau la tine, cine vrea un corp bun şi plin de sănătate excelentă: are nevoie de - Perioada de odihnă, de încărcare, Reps-Per-Set, şi un Total set de exercitii.

     Deci, munca ta este de a alege pur şi simplu unul dintre acestea, ţineţi tot restul constant, şi de a îmbunătăţi parametrul ales de antrenament de la săptămână la săptămână, de la antrenament la antrenament până când nu mai poate face acest lucru (amintesc doar de a organiza totul altceva constant pentru Durata totală de antrenament în special)!.

     Atunci când nu se poate imbunatati parametrul ales, alege unul diferit şi repetăl.

     Asta e tot. Este adevărat că este simplu. Unelte necesare: 1 buzunar de dimensiuni cit un notebook şi un cronometru.

     Desigur, aţi putea dori cateva metode dovedite, superioare, " pentru a îmbunătăţi parametrul ales." La partea de jos a acestui articol, veţi primi dorinţa dumneavoastră! Dar, mai întâi ...

     Intensitate suficientă si explicata:

     Asiguraţi-vă că aveti o rezistenţă de formare. Nu aerobic. Sau orice alt moft de fitness care face ca plamanii sa arda mai mult decat muschii. Dacă sunteţi de a obtine un mod constant de peste 20 de repetari pe toate exerciţiile, atunci va trebui să alegeţi mai multe exerciţii dificile si Perioada.

     Aerobic are beneficii de sănătate, fără îndoială, dar dacă sunteţi într-adevăr în căutarea pentru "bang-pentru a-ţi de fitness-ban", atunci care sunt cele 3 critici de rutină - Factori de succes exerciţiu?

     Găsiţi un exerciţiu de rutină de care stiti faptul că sunteţi pe ceva!, apoi "formare de rezistenţă". Este singurul tip de exercitiu care construieşte musculatura şi stimulează metabolismul permanent - nu doar în timpul antrenamentului.

     Trage de exerciţii, care sunt atat de dificile, se pot efectua numai între 1 şi 15 repetari. Acest lucru ar putea fi greu (dacă vă lipseşte creativitatea şi rafinamentul unei "Tao of Fitness funcţională", devotat, care se bazeaza exclusiv pe echipamente de fitness portabile - cum ar fi rock Fitness - şi propria ta greutate corporală), dar aceasta nu trebuie să fie. Dacă ştiţi cum să manipulati pârghiile, chiar şi exerciţiile de greutate corporală, care se poate face destul de dificil.

     De ce doar 15% din timp? Pentru ca tot ce trebuie să faceţi este să vă asiguraţi de cele mai multe exercitii ce se încadrează în acest interval de repetitii.

     Evoluţia inteligenta:

     Acesta este doar un alt termen pentru "periodizare" sau Practica, înseamnă că aveţi nevoie de o strategie pentru a schimba rutina de exercitii pe termen lung pe măsură ce deviniti mai puternici şi mai aproape de realizarea obiectivelor dvs. "de formare ciclică". In ele mai multe cazuri din timp, regula "progresie consecventă" are grijă de acest lucru, prin urmare, meschin de 5% din dovleacul dvs., care este necesar pentru a evolua inteligent.

      Dar, pe termen lung, uneori ai nevoie pentru a schimba în mod dramatic protocolul de antrenament. Nu e loc aici pentru a explora toate 'INS-şi-outs" de a face acest lucru, dar o recomandare ar fi simplificată a ciclului între faze, în cazul în care vă concentraţi pe creşterea de încărcare medie pe care o ocupa in timpul antrenamentelor dumneavoastră, şi faze în cazul în care sunteţi mai în cauză cu volumul de muncă pe unitatea de timp de a efectua (de exemplu "Forţa" vs "Densitate").

     Concluzie:

     Progresie consistenta (80%) + o intensitate suficientă (15%) + Evolutie inteligenta (5%).

     Găsiţi un exerciţiu de rutină pe care stiti că, sunteţi pe ceva!

     Avem o viata extraordinara! 

- Simţiţi-vă liber să utilizati acest ghid si de a citi şi a scrie comentarii la comentarii cu fitness.

     Site-urile serioase, raspund la email-uri si dau intodeauna reply la comentarii.

     Luati in considerare sfaturile de mai sus atunci cind este vorba de sanatate dvs..
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.