Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

7 piloni de pierdere in greutate: Scoală-te şi de a face ceva pentru tine.

7 piloni de pierdere in greutate: Scoală-te şi de a face ceva pentru tine.

     Primavara este aici, vai! Este un moment în care totul este proaspăt şi nou. Flori încep să înflorească, iubirea este în aer, şi gândurile noastre se întoarc spre a vărsara acele kilograme nedorite din iarnă.

     Zile negre scurte au dus la inactivitate şi kilogramele s-au îngrămădit pe tine. Tezaure ale organismelor frumoase vor fi pe poziţie la Waikiki, Newport, Malibu, Santa Monica, Padre Island, şi Pompano Beach. Vei fi una dintre cele conduse de distracţie în soare, sau care va fi prea jenata să se arate într-un bikini?


     Aceste cuvinte de înţelepciune sunt menite să încurajeze şi să ajute pe cei care doresc să reducă zece sau cincisprezece kg. din puţina burtă, care a fost dobândită în cursul iarni.
     Acordaţi o atenţie deosebită şi să urmezti acest sfat şi veţi vedea rezultatele. Lucrurile pe care le am sunt pe cale de a le împărtăşi cu tine, nu sunt doar cuvinte goale. Acestea sunt cuvinte de înţelepciune, care necesită acţiune din partea ta. Nu citi doar aceste cuvinte si apoisa uiti de ele. Ridică-te şi fa ceva.

                                                                                                

1. Reduceţi consumul de sare. Asta nu înseamnă doar pentru a limita utilizarea agitatorului de sare de la masă. De asemenea, înseamnă să nu mănânci alimente cu conţinut ridicat de sare, cum ar fi slanina, sunca, branza, chips-urile, floricelele, nuci de porumb, etc

2. Adauga iaurt, zer, acid sau supliment alimentar linoleic conjugat (CLA), la aportul de zi cu zi.

3. Bea apă - o mulţime de apă!

4. Exercitarea - începe sa mergi pe jos şi utilizarea AB-doer-ului care le-aţi ascuns departe în dulap. Faceti orice exercitiu pe care doriţi. Punctul important aici este să înceapi să te mişti.

5. Limiteaza numarul de calorii la o gustare pentru nu mai mult de 200-250 calorii.

6. Nu manca timp de patru ore înainte de a merge la culcare. Dacă te duci la culcare la miezul nopţii, atunci nu manca dupa 20. Niciodata sa nu mergi la sentiment pat!

7. Păstraţi un jurnal. Ar trebui să fie un jurnal în care scrii gândurile şi sentimentele, succese şi eşecuri, greutăţi şi măsurători. Poti înregistra alimentele pe care le mananci daca vrei, dar că nu este singurul scop a acestui jurnal.

     Uita-te pentru articole viitoare în cazul în care nu vor fi mai multe detalii despre subiectele menţionate mai sus. Aportului de sare, iaurt, apă, calorii, si jurnalizare vor fi subiecte de discuţie.

  
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.